Düzce Belediyesi Güreş Antrenörü İsmail Ünal, Milli Takım’a İkinci Kez Davet Edildi

SÜMEYYENUR ALP – TEKHA

Düzce Belediyesi Spor Akademisi bünyesinde görev yapan başarılı güreş antrenörü İsmail Ünal, ikinci kez Milli Takım antrenörlüğü görevine davet edildi.

U10 ve U11 Milli Takımı’nın Başında Olacak

Sivas’ta düzenlenen U10 ve U11 Türkiye Güreş Şampiyonası’nda sporcularıyla Düzce’yi başarıyla temsil eden İsmail Ünal, gösterdiği performans ve katkılarıyla dikkat çekti. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı ve Olimpiyat Şampiyonu Taha Akgül tarafından U10 ve U11 Türkiye Milli Takımı’na antrenör olarak davet edilen Ünal, 1-20 Temmuz tarihleri arasında Ankara Elmadağ Kamp Merkezi’nde milli takım antrenörü olarak görev yapacak.

Daha Önce U15 Milli Takımı’nda da Görev Aldı

Başarılı antrenör, 2021 yılında U15 Türkiye Milli Takımı’nda da görev almıştı. İsmail Ünal’ın bu ikinci milli görevine seçilmesi, Düzce Belediyesi Spor Akademisi ve Düzce güreş camiası için büyük bir gurur kaynağı oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu